Bent u opzoek naar een heerlijke braai voor uw evenement?

Huur BiltongBrothers in voor een onvergetelijke braai op uw Evenement!

Wij zijn BiltongBrothers, uw go-to specialist voor authentieke Zuid-Afrikaanse biltong én braai! Bent u op zoek naar een unieke en smakelijke toevoeging aan uw evenement of feestje? Huur ons in voor een traditionele Zuid-Afrikaanse braai en geef uw gasten een ervaring om nooit te vergeten.

Waarom kiezen voor een Braai van BiltongBrothers?

Authentieke Zuid-Afrikaanse Braai
Bij BiltongBrothers brengen we de echte Zuid-Afrikaanse braai naar Nederland. Wij bereiden het vlees volgens authentieke methoden en gebruiken alleen de beste kwaliteit vlees en specerijen.

Culinaire Beleving
Laat uw gasten genieten van een ware smaakexplosie met onze zorgvuldig geselecteerde braai-specialiteiten. Van de allermalste biefstukken en Boerewors (traditionele Zuid-Afrikaanse worst) tot smaakvolle kipsosaties en heerlijke salades, wij bieden voor ieder wat wils.

Volledige Service
Wij nemen de volledige zorg voor de braai op ons, van de opstelling en bereiding tot het serveren. Zo kunt u zich volledig richten op het genieten van uw evenement, terwijl wij uw gasten verwennen met heerlijke gerechten die vers worden bereid op de braai.

Voor Welke Evenementen?

Bedrijfsfeesten en Recepties
Imponeer uw collega’s en zakenrelaties met een authentieke braai. Onze professionele service en heerlijke gerechten maken van uw zakelijke evenement een groot succes.

Bruiloften
Voeg een uniek en smaakvol element toe aan uw bruiloft met een Zuid-Afrikaanse braai. Uw gasten zullen genieten van de ontspannen sfeer en de heerlijke gerechten.

Evenementen
Trek bezoekers naar uw evenement met de onweerstaanbare geur van een echte braai. Onze stand past perfect op elk evenement en zorgt voor een unieke culinaire ervaring.

Privéfeesten
Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere viering, een braai van BiltongBrothers maakt uw feest compleet. Wij zorgen voor een gezellige sfeer en verrukkelijke gerechten.

Hoe Werkt Het?

1. Contact en Offerte

Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of e-mail. Vertel ons over uw evenement en uw wensen, en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

2. Planning en Voorbereiding
We bespreken alle details en zorgen ervoor dat alles perfect is voorbereid. U kunt rekenen op onze ervaring en expertise.

3. De Grote Dag
Wij arriveren op tijd en zorgen voor een professionele opstelling van de braai. Wij bereiden en serveren het eten, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten.

Contact
Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen met een authentieke Zuid-Afrikaanse braai van BiltongBrothers? Neem vandaag nog contact met ons op!

E-mail: info@biltongbrothers.nl  
Telefoon: +31655878127