Hoe houd ik mijn biltong vers?

Verse Biltong zal na een dag of drie a vier gaan schimmelen als het niet correct wordt bewaard. Gebruik onderstaande adviezen voor het opslaan en het vershouden van uw Biltong.

Ongesneden Biltong


Verse hele stukken Biltong kunnen het beste worden bewaard in de diepvries. Wanneer men een stuk wil consumeren, haal het dan uit de diepvries en laat het ongeveer 30 minuten op kamertemperatuur ontdooien.

Wij vacumeren altijd de ongesneden Biltong voor verzending. U kunt de Biltong dan het beste uit de verpakking halen en het even een uur de kans geven om te luchten. Wanneer u de Biltong niet binnen drie a vier dagen consumeert, bewaar het dan in de diepvries. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onstaan van schimmelvorming doordat de Biltong niet goed wordt bewaard en bieden hier geen vergoeding voor.

Gesneden Biltong

Onze gesneden Biltong bewaren wij in bruine voedselzakken. Doordat er lucht in de verpakking blijft zal de Biltong niet aan elkaar gaan plakken. Hierdoor kunnen zakjes Biltong gaan schimmelen. De Biltong is ongeveer drie a vier dagen goed in de verpakking. Wilt u de Biltong langer bewaren, bewaar het dan in de diepvries. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onstaan van schimmelvorming doordat de Biltong niet goed wordt bewaard en bieden hier geen vergoeding voor.

Chili Bites

Chili Bites zullen niet snel schimmelen en kunnen voor een langere tijd worden bewaard. Echter, wilt u de Chili Bites lang bewaren, dan wordt het aangeraden om deze in de diepvries te bewaren.

Droewors

Ook onze droge worst schimmelt niet snel en kan voor een langere tijd worden bewaard. Ook hier geldt het advies, wilt u dit voor een langere tijd bewaren dan is de diepvries hiervoor geschikt.