Wie zijn wij?

Wij zijn de Biltong Brothers. Jacco (33) en Martin (26) beide geboren en getogen in het zonnige Kaapstad. Hier hebben we mogen genieten en leren wat vers, gezond en zongerijpte eten inhoudt. Sinds kort maken wij zelf Biltong en Boerewors. Wij willen dit graag aan anderen laten proeven. Naast het maken van Biltong en Boerewors ligt onze passie ook in het verzorgen van een heerlijke braai. Heeft u iets te vieren of bent u gewoon op zoek naar een heerlijke braai? Stuur ons dan gerust even een berichtje!

 

Jacco Molenaar                                                                 Martin Molenaar

33 jaar, geboren en getogen in het zonnige Zuid Afrika. Op mijn 14e ben ik samen met mijn gezin geëmigreerd naar Nederland. In Zuid-Afrika heb ik geleerd om al het goede en aangename van groenten en vooral vlees te combineren tot een heerlijk gerecht. Nu, op mijn 33ste braai ik zo vaak als ik kan voor vrienden, familie en partijen. Bij een lekkere braai hoort natuurlijk ook een lekker stuk Boerewors. Dit ben ik sinds kort, samen met biltong, met mijn broertje gaan maken.

26 jaar, ook geboren en getogen in Zuid-Afrika. Hoewel ik pas zes was toen ik naar Nederland emigreerde heb ik toch altijd mijn Zuid - Afrikaanse roots ervaren. Ik heb een liefde voor het land en al het goede wat het met zich mee brengt. Vanzelfsprekend ben ook ik gek op een lekkere braai en zal ik niet gauw nee kunnen zeggen tegen Biltong of een stuk verse boerenworst. Samen met Jacco braai ik veel en geniet ik van alle positieve reacties die we hierop krijgen. Sinds kort maken wij samen Boerewors en ook Biltong. Wij willen onze passie graag met u delen en u een stukje van Zuid-Afrika laten proeven.